Alarm

Bij Elsan Onderhoud zorgen we voor de beste apparatuur, hieronder een klein overzicht van een aantal alarmsystemen die we leveren.

Omschrijving

De Honeywell vernieuwde serieGalaxy Flex 20 (FX-020) is een geïntegreerde beveiligingssysteem voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en biedt vele functionaliteiten voor de kleine professionele alarmsystemen tot 20 zones met een beveiligingsgraad 2. Onovertroffen installatie- en gebruiksgemak, dat de installateur. Deze moderne hybride centrale brengt met zijn modulaire ontwerp de flexibiliteit geeft om aan elke specifieke behoefte van de klant te voldoen.

Omschrijving

Galaxy Flex FX050-centrale

Galaxy Flex 50 (FX050) is een geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer, dat een hoge mate van flexibiliteit geeft in kleine tot middel grote installaties waarin installatiegemak en functionaliteit voorop staan. De FX050 is een hybride centrale dat flexibiliteit biedt tot 52 bedrade of 40 draadloze zones. Het modulaire ontwerp geeft plaats aan zowel de ingebouwde communicatie- als RF-module. Zodoende is de centrale gemakkelijk en binnen enkele minuten te installeren en geeft het de installateur de flexibiliteit om te voldoen aan iedere specifieke behoefte van de klant.

Omschrijving

G2-44+-inbraakcentrale met bediendeel.

Bevat een G2-44+ bedieningspaneel en een MK7 LCD-toetsenblok.

 

Call Now ButtonBel ons